Om oss

En digitalbyrå

Idag handlar allt om att bygga relationer, skapa förtroende och bjuda på kunskap. Det är så du når dina kunder och det är så du skapar lojala band. Det är här vi på Gaia kommer in. Vi  är en digitaliseringsbyrå som jobbar med utveckling, kreativitet och användbarhet för att maxa dina tjänster med riktigt bra digitala upplevelser.

 

Gaias uppdrag

Tanken är att du ska lyckas nå ut på rätt plats och vid rätt tillfälle, med rätt erbjudande – till rätt person. I våra uppdrag projektleder, utvecklar och designar vi hela lösningar inom systemutveckling, integration och IoT, Business Intelligence och analys. Vi skapar även koncept, idé, design, strategi och UX. Plus innehåll!

 

Gaia Places föds

För att säkerställa att vi alltid är i framkant har Gaia ett eget labb. I GaiaLab testar vi ny teknik och genomför samarbeten med andra vassa aktörer. Det var så Gaia Places föddes.

Gaia Places är en tjänst för platsbaserad kommunikation. Den är molnbaserad, interaktivt och fungerar i realtid. Konceptet är utvecklat för att du enkelt ska kunna kommunicera och interagera med alla människor som rör sig på din plats, oavsett kanal eller plattform.

 

Våra branscher

Med Gaia Places riktar vi oss främst mot handel, fastighet och turism. Andra branscher som vi också är starka inom är industri, logistik och förvaltning.

 

Mer om Gaia

Läs mer om oss på Gaia på gaia.se