Digitala Kontor

Digitala Kontor

Viktigaste fördelarna

I dagens kontorsmiljöer blir hantering och visualisering av bokningsbara resurser allt viktigare. Interaktiva digitala hjälpmedel som vår tjänst för Digitala Kontor, kan hjälpa till att utnyttja lokalresurser optimalt. På så sätt skapar du en kreativ och effektiv arbetsmiljö för både anställda och besökare.

1

Lugnare möten – tydlighet i vem som bokat rummet och hur länge.

2

Diskutera klart – förläng mötet i appen.

3

Sekundsnabb överblick med rumsöversikten.

4

Ökad spontanitet, boka ”gröna” rum utan Outlook.

Flödesbeskrivning

Såhär kan ett användarflöde i vår tjänst för Digitala Kontor se ut.

Boka rummet i Outlook.

När mötet är planerat visar displayen vem som bokat eller vid vilka tider.

Förläng mötet med mobilappen eller direkt på displayen.

Lediga rum går att ”spontanboka” direkt på displayen.

Rumsöversikten ger en samlad bild av vilka rum som finns tillgängliga.

Boka ditt konferensrum från din
dator eller från Gaia Places App

I aktivitetsbaserade kontorsmiljöer blir hantering och visualisering av bokningsbara resurser allt viktigare. Interaktiva digitala hjälpmedel som Gaia Places kan hjälpa till att utnyttja lokalresurser optimalt för att skapa en kreativ och effektiv arbetsmiljö för anställda och besökare.

  • Automatisk uppdatering i realtid via integration med Office 365.
  • Kompletterande externa rumsbokningsfunktioner för kontorshotell via app och webb.
  • Automatisk uppdaterad information om väder, lokaltrafik och lokala händelser för besökare och anställda.
  • Kompletterande, fullt integrerade och intuitiva passagelösningar för anställda och besökare.

Digitala Kontor – Kundexempel

 

Moelven är ledande på marknaden när det gäller att skapa funktionella, flexibla mötesrum och kontor med hjälp av smidiga modulväggslösningar. Företagets vision är att leverera kompletta rum med en modern känsla, fokus ligger på hela rummets upplevelse och man vill öka på den känslan genom att addera egenskaper i rummet som skapar fördelar för människorna som använder det. Här ser Moelven Gaia Places som ett naturligt inslag både i sina egna lokaler och hos sina kunder

 

Fler uppdrag

Mer information?

Kontakta oss så berättar vi mer

Digital företagspark

Med vår tjänst för Digital Företagspark kan du erbjuda din information till alla som rör sig på ditt område, men även låta besökare registrera sig, beställa taxi eller kolla in lunchutbudet. De interaktiva informationsdisplayerna blir en naturlig plats för aktuella händelser. Gaia Places informationsskärmar minskar kostnader och skapar mervärden för besökare och hyresgäster.
Läs mer

Digital turistdestination

Har din plats så mycket mer att ge? Med hjälp av vår tjänst för Digital Turistdestination kan du berätta för dina besökare hur deras upplevelse blir optimal. Med hjälp av en detaljerad karta, en relevant hemsida och en grymt användarvänlig app, kan du kommunicera exakt den information dina besökare vill ha – precis när de vill ha den. Lyft fram dina besökspärlor genom att presentera dem snyggt och smidigt.
Läs mer

Digitala besöksflöden

Vår tjänst Digitala Besöksflöden gör det möjligt att med digitala trapphusdisplayer se till att informationen i trapphus och entréer alltid är korrekt och uppdaterad. Släpp in gäster med QR-Kod eller låt dina anställda med hjälp av ansiktsigenkänning. Det är en enklare och billigare lösning än analog skyltning, samtidigt som det förenklar för besökare och ger nöjda hyresgäster.
Läs mer