Digitala Besöksflöden

Digitala Besöksflöden

Viktigaste fördelarna

Vår tjänst Digitala Besöksflöden gör det möjligt att med digitala trapphusdisplayer se till att informationen i trapphus och entréer alltid är korrekt och uppdaterad. Det är en enklare och billigare lösning än analog skyltning, samtidigt som det förenklar för besökare och ger nöjda hyresgäster.

1

Snyggt och prydligt med korrekt och realtidsuppdaterad skyltning.

2

Skippa frustration och förvirring – detaljerad hänvisning ger nöjda besökare.

3

Ge hyresgäster möjlighet att själva informera och kommunicera – minska ditt jobb.

4

Gör din plats mer tillgänglig trots låsta dörrar – QR-koder släpper in besökarna.

5

Ligg i framkant med moderna och nytänkande tjänster.

Flödesbeskrivning

Såhär kan ett användarflöde i vår tjänst för Digitala Besöksflöden se ut.

Hänvisa inom området. Ta över när Google Maps inte kommer längre.

Skylta digitalt, slipp byta skyltar i tid och otid. Dessutom får du koll från kontoret. Trapphusregister är ett minne blott.

Låt hyresgästerna själva uppdatera sin information med hjälp av mobilappen. Vill de också berätta för alla i området att de blivit ihop, då löser vi även den biten.

Med hjälp av en QR-kod kan du öppna dörren för din besökare utan att lyfta på rumpan.

Trapphus- och entrédisplayer som underlättar hänvisning.

Med Digitala Besöksflöden får du en tjänst som ger dig ett skyltsystem som gör det både billigare och enklare att se till att informationen i trapphus och entréer alltid korrekt och uppdaterad, vilket förenklar för besökare och ger nöjda hyresgäster.

  • Näst intill automatisk uppdatering via app för hyresgäster.
  • Automatisk uppdaterad information om väder, lokaltrafik och lokala händelser för besökare och hyresgäster.
  • Kompletterande, fullt integrerade och intuitiva passagelösningar för hyresgäster och besökare.
  • Administrationsportal anpassad för fastighetsägare med ”extra allt” som gör det otroligt enkelt att sätta upp och underhålla en installation.
  • Tilläggsfunktioner till administrationsportal som gör det möjligt att visualisera ett fastighetsbestånd via egna webbsidor och koppla till statistik, nyckeltal, dokument och hyreskontrakt.

Digitala Besöksflöden – Kundexempel

 

Sankt Kors är ett bolag, som ägs av Linköpings kommun, vars uppdrag är att främja utveckling och tillväxt i Linköping. De tillhandahåller kreativa företagsmiljöer och utvecklar bland annat Ebbepark, Cleantech Park, Mjärdevi Center och Vreta Kluster. Sankt Kors arbetar strategiskt med digitalisering för att underlätta vardagen för sina kunder där samarbetet med Gaia Places får en viktig roll.

 

Fler uppdrag

Mer information?

Kontakta oss så berättar vi mer

Digitala kontor

I dagens kontorsmiljöer blir hantering och visualisering av bokningsbara resurser allt viktigare. Interaktiva digitala hjälpmedel som vår tjänst för Digitala Kontor, kan hjälpa till att utnyttja lokalresurser optimalt, för att skapa en kreativ och effektiv arbetsmiljö för anställda och besökare. Se enkelt vilka resurser som är lediga och passa på att spontanboka, direkt utanför mötesrummet eller på rumsöversikten. Se vilka kollegor som är på plats och vilka gäster som kommer idag.
Läs mer

Digital företagspark

Med vår tjänst för Digital Företagspark kan du erbjuda din information till alla som rör sig på ditt område, men även låta besökare registrera sig, beställa taxi eller kolla in lunchutbudet. De interaktiva informationsdisplayerna blir en naturlig plats för aktuella händelser. Gaia Places informationsskärmar minskar kostnader och skapar mervärden för besökare och hyresgäster.
Läs mer

Digital turistdestination

Har din plats så mycket mer att ge? Med hjälp av vår tjänst för Digital Turistdestination kan du berätta för dina besökare hur deras upplevelse blir optimal. Med hjälp av en detaljerad karta, en relevant hemsida och en grymt användarvänlig app, kan du kommunicera exakt den information dina besökare vill ha – precis när de vill ha den. Lyft fram dina besökspärlor genom att presentera dem snyggt och smidigt.
Läs mer