Digital Företagspark

Digital Företagspark

Viktigaste fördelarna

Med vår tjänst för Digital Företagspark kan du erbjuda din information till alla som rör sig på ditt område, men även låta besökare registrera sig, beställa taxi eller kolla in lunchutbudet. Du minskar dina egna kostnader och skapar samtidigt mervärden för både besökare och hyresgäster.

1

Skippa frustration och förvirring – detaljerad hänvisning ger nöjda besökare.

2

Självservice med ett enkelt knapptryck.

3

Hälsa välkommen med besöksmottagning i digital form.

4

Alltid uppdaterat – på alla enheter.

5

All informationen är tillgänglig även i mobilen.

Flödesbeskrivning

Såhär kan ett användarflöde i vår tjänst för Digital Företagspark se ut.

Guida besökare rätt inom området.

Informera om aktuella händelser.

Förse besökare med busstider, låt dom boka taxi eller se lunchmenyer.

Registrera besökare och låt dem komma in.

Skapa informationen tillsammans! Såväl fastighetsägaren som förvaltaren och inte minst hyresgästerna kan kommunicera här.

Dessutom finner ni samma info i den mobila appen!

Stående skärmar till receptioner, entréhallar eller andra knytpunkter.

Hänvisning och information via centralt placerade Infocenters gör det lättare för besökare att hitta till rätt företag. Digitala funktioner kan ersätta eller minska behovet av receptionsresurser. Minskar personalkostnader och skapar mervärden för besökare och hyresgäster.

  • Hjälp dina gäster utan att vara på plats. När går nästa buss och vilka restauranger erbjuder vilken mat? Hur hittar jag enklast?
  • Låt besökarna komma i med en kompletterande passagelösning för hyresgäster och besökare utan att det påverkar ert befintliga skalskydd.
  • Administrationsportal som gör det otroligt enkelt att sätta upp och underhålla en installation. Dessutom kan man dela ut ansvaret till hyresgästerna att själva uppdatera informationen.
  • Tilläggsfunktioner gör det möjligt att integrera hänvisningsfunktionerna till egen webb.

Digital Företagspark – Kundexempel

 

Science Park Mjärdevi är en företagspark i Linköping där både nationella och internationella storföretag och nystartade småföretag tar plats tillsammans med världsledande forskning. Science Park Mjärdevi valde att arbeta med Gaia Places för att underlätta för besökare på området med bättre hänvisning och kommunicera kring aktuella event och tjänster i parken.

 

Fler uppdrag

Mer information?

Kontakta oss så berättar vi mer

Digitala kontor

I dagens kontorsmiljöer blir hantering och visualisering av bokningsbara resurser allt viktigare. Interaktiva digitala hjälpmedel som vår tjänst för Digitala Kontor, kan hjälpa till att utnyttja lokalresurser optimalt, för att skapa en kreativ och effektiv arbetsmiljö för anställda och besökare. Se enkelt vilka resurser som är lediga och passa på att spontanboka, direkt utanför mötesrummet eller på rumsöversikten. Se vilka kollegor som är på plats och vilka gäster som kommer idag.
Läs mer

Digitala besöksflöden

Vår tjänst Digitala Besöksflöden gör det möjligt att med digitala trapphusdisplayer se till att informationen i trapphus och entréer alltid är korrekt och uppdaterad. Släpp in gäster med QR-Kod eller låt dina anställda med hjälp av ansiktsigenkänning. Det är en enklare och billigare lösning än analog skyltning, samtidigt som det förenklar för besökare och ger nöjda hyresgäster.
Läs mer

Digital turistdestination

Har din plats så mycket mer att ge? Med hjälp av vår tjänst för Digital Turistdestination kan du berätta för dina besökare hur deras upplevelse blir optimal. Med hjälp av en detaljerad karta, en relevant hemsida och en grymt användarvänlig app, kan du kommunicera exakt den information dina besökare vill ha – precis när de vill ha den. Lyft fram dina besökspärlor genom att presentera dem snyggt och smidigt.
Läs mer