Digital Turistdestination

Digital Turistdestination

Viktigaste fördelarna

Med hjälp av vår tjänst för Digital Turistdestination kan du berätta för dina besökare hur deras upplevelse blir optimal. Med hjälp av en detaljerad karta, en relevant hemsida och en grymt användarvänlig app, kan du kommunicera exakt den information dina besökare vill ha – precis när de vill ha den.

1

Öka upplevelsen – visa det som är relevant just för tillfället eller säsong.

2

Enkel åtkomst – med mobilen kan alla nå din information.

3

Samlad funktionalitet – allt utgår från er karta.

4

Alltid uppdaterat – informationen ändras snabbt och enkelt på alla ställen.

Flödesbeskrivning

Såhär kan ett användarflöde i vår tjänst för Digital Turistdestination se ut.

Er karta i fokus med era intressepunkter och attraktioner.

Förenkla besökarnas förberedelse.

Upplev innan du är på plats!

Låt besökaren spara sina favoritupplevelser!

Visa status i realtid, är det kö eller hur är spårkvaliten?

Slutresultat = väldigt nöjda besökare.

Visa din plats från sin bästa sida och maximera samtidigt besökarens upplevelse

Din plats i fokus. Utgå från kartan över ert område, låt den bli levande och fyll den med den information. Allt dina besökare behöver både när de ska förbereda sitt besök men också när dom står där och undrar var närmaste kaffekopp finns att finna, när de vill hitta en ny led eller attraktion att utforska. Att förlita sig på att Google Maps i just detta sammanhang är sällan en bra idé. Gör er superkarta tillgänglig i mobilen och på webben men också på interaktiva informationsdisplayer på naturliga samlingsplatser.

 

  • Interaktiva kartor över området med leder och intressepunkter både i 2D och 3D.
  • Möjlighet att virtuellt uppleva en led eller attraktion innan besöket (höjd, hastighet, video)...
  • Smidigt urval av upplevelser baserat på dina preferenser och nivå.
  • Realtidsuppdatering av information om allt från spårkvalitet till öppettider och väder.

Digital Turistdestination – Kundexempel

 

Effekt by Gaia, Gaias kreativa digitalbyrå, har i samarbete med Nord Interactive och Åre Destination utvecklat en ny digital guide till Åres fjällvärld, Åre Trails. Åre destinations vision är att bli Europas ledande alpina året runt destination. De skapar förutsättningar för en långsiktig och hållbar utveckling av Åre.

 

Fler uppdrag

Mer information?

Kontakta oss så berättar vi mer

Digital företagspark

Med vår tjänst för Digital Företagspark kan du erbjuda din information till alla som rör sig på ditt område, men även låta besökare registrera sig, beställa taxi eller kolla in lunchutbudet. De interaktiva informationsdisplayerna blir en naturlig plats för aktuella händelser. Gaia Places informationsskärmar minskar kostnader och skapar mervärden för besökare och hyresgäster.
Läs mer

Digitala kontor

I dagens kontorsmiljöer blir hantering och visualisering av bokningsbara resurser allt viktigare. Interaktiva digitala hjälpmedel som vår tjänst för Digitala Kontor, kan hjälpa till att utnyttja lokalresurser optimalt, för att skapa en kreativ och effektiv arbetsmiljö för anställda och besökare. Se enkelt vilka resurser som är lediga och passa på att spontanboka, direkt utanför mötesrummet eller på rumsöversikten. Se vilka kollegor som är på plats och vilka gäster som kommer idag.
Läs mer

Digitala besöksflöden

Vår tjänst Digitala Besöksflöden gör det möjligt att med digitala trapphusdisplayer se till att informationen i trapphus och entréer alltid är korrekt och uppdaterad. Släpp in gäster med QR-Kod eller låt dina anställda med hjälp av ansiktsigenkänning. Det är en enklare och billigare lösning än analog skyltning, samtidigt som det förenklar för besökare och ger nöjda hyresgäster.
Läs mer